Sepet (0) Kapat

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Return to shop

Home Blog Bozuk para (1TL) ile çalışan masa üstü şarj istasyonu

Bozuk para (1TL) ile çalışan masa üstü şarj istasyonu

masa üstü şarj otomatı

Restaurant, cafe ve kahve evi gibi alanlarda uzun süren keyifli sohbetlerimiz malum. Bu süre içerisinde akıllı telefonlarımız ve tabletlerimizi de yanımızdan ayırmıyoruz. Bu alanlarda vakit geçirirken, bizleri en mutlu edecek şey herhalde sürpriz bir hediyeden ya da çok uzun zamandır göremediğimiz bir tanıdığımızı görmekten sonra cep telefonumuzun, tabletimizin ya da her ikisininde hemen yanıbaşımızda masa üstünde şarj olması olacaktır. 

Bu keyifli anlar akıllı telefonlarımız ve tabletlerimiz ile en az vakti harcadığımız çok değerli anlardan olduğundan kullanmadığımız sırada çayımızı yudumlarken hem elimizin altında hem de masa üstü şarj istasyonunda şarjının doluyor olması işletmenin sağladığı en büyük katma değerli hizmet olacaktır.

İşte bu keyif ve hizmet kalitesinden yola çıkan ChargeBox ekibi, işletmeler ve müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını minimal tasarımı ve dev kapasitesiyle karşılayabilecek olan CBD-03 bozuk para/jeton ile çalışan masa üstü cep telefonu şarj otomatını üretti. CBD-03 tam 20,400 mAh kapasitesi ile onlarca telefonu şarj edebilirken aynı zamanda 15 cm x 15 cm x 25 cm ebatlarıyla masa üstünde çok az yer kaplıyor.

ChargeBox CBD-03 masa üstü şarj istasyonu ile ilgili detaylı bilgi, insert ve fiyat talepleriniz için lütfen bizlere ulaşınız.

1 Comment

  1. HAKPOLAT24
    29 Ocak 2017

    Rızkı veren Allah deyip hiçbir işte çalışma Sonra her gördüğünden bozuk para toplayarak geçimini sağlamaya çalış, Bu mesleğin adı ne?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir