Sepet (0) Kapat

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Return to shop

Home Blog ChargeBox® basında Gerçek kablosuz şarj deneyimi MOTHERBOX

Gerçek kablosuz şarj deneyimi MOTHERBOX

Kablosuz şarj, wireless charge, cordless charge gibi birden çok isimle adlandırılan temassız şarj işlemi aslında kocaman bir pazarlama balonu… Gerçek kablosuz şarj MOTHERBOX ile gerçekleşiyor.

KABLOSUZ ŞARJ NASIL ÇALIŞIR?

MOTHERBOX, gerçekten herhangi bir kabloya ya da bir pad üzerine koyarak şarj etmeye bir son veren benzersiz bir teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde kablosuz olarak şarj edilmek istenen cihazın, MOTHERBOX vericisinin etrafında olması yeterlidir. Tabii ki bu kablosuz şarj aletinin enerjisi sınırsız değil. Ya da kendi enerjisini kendisi üretmiyor. Kablosuz şarj vericisinin içerisine entegre edilmiş olan lityum ion bataryaların şarj edilmesi gerekmekte. MOTHERBOX kablosuz şarj vericisi aynı anda 2 telefonu şarj edebilir şekilde tasarlandı. Uygulama sayfalarından indireceğiniz kablosuz şarj uygulaması ile, hem kablosuz şarj vericisinin hem de telefonunuzun şarj durumunu kontrol edebiliyorsunuz. Aynı zamanda kablosuz şarj uygulaması telefonunuzun bataryası kritik seviyeye düştüğünde anlık bildirim (push notification) ile bir bildirim gönderiyor ve onaylarsanız şarj işlemi otomatik olarak başlıyor.

 

MOTHERBOX KABLOSUZ ŞARJ VERİCİ ÇEŞİTLERİ

İki farklı ebat ve özellikte üretilmiş olan MOTHERBOX kablosuz şarj vericisi, MB MINI ve MB olarak adlandırılmıştır. Bu iki modelin kablosuz şarj performansları ve şarj edebilcekleri cihaz sayısı da birbirinden farklıdır. Aşağıdaki GIF animasyonda MOTHERBOX kablosuz şarj vericisi ölçüleri ayrı ayrı verilmektedir. Ölçüler inc olarak verilmiştir.

Not: 1 inç =  2.54 santimetre`dir

Kablosuz şarj, wireless charge vericisi olan motherbox ebatları
Kablosuz şarj vericisi MOTHERBOX ölçüleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KABLOSUZ ŞARJ VERİCİSİ BEKLEME – AKTİF – ŞARJ MODU

Kablosuz şarj vericisi MOTHERBOX 3 farklı modda çalışmaktadır. Bu modlar, bekleme modu, aktif mod ve şarj modu olarak adlandırılmıştır.

Bekleme modunda herhangi bir cihaza şarj işlemi gerçekleşmez. Bu modda uygulamadan gelecek olan komut beklenir. Uygulamanın çalıştırıldığı cihaz kablosuz şarj vericisi ile eşleşerek, aktif moda geçirir.

Aktif modda ise eşleşen akıllı telefonun kablosuz şarj vericisinin kapsama alanına girmesi beklenir. Kapsama alanına giren telefon olduğunda ise şarj moduna geçiş yapar.

3 Comments

  1. yolvemacera
    17 Nisan 2017

    Gerçek…Doğal…Kablosuz…Ağ…Kablosuz Şarj
    “İnsani bağlar nereye kayboldu?”
    İnsani bağların nereye kaybolduğu sorusunu sorsam bu kablosuz şarj makalesi için saçma mı olacak? Ama çok özlğyorum o eski günleri…

  2. teknozumcom
    26 Kasım 2017

    Gerçek mi ki bu..?Gerçek kablosuz şarj deneyimi MOTHERBOX, ne yani oturuyorsun bir cafeye eğer o cafede motherbox varsa cebimde duran telefon şarj mı oluyor

  3. mezopotamya18
    26 Kasım 2017

    Tabi gerçek olum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir