Sepet (0) Kapat

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Return to shop

Home Blog Cep telefonu şarj istasyonu kiralamak

Cep telefonu şarj istasyonu kiralamak

Cep telefonu şarj istasyonu kiralama
Cep telefonu şarj istasyonu kiralama
cbc-5 cep telefonu ve tablet şarj istasyonu resmi büyütmek için tıklayınız

Sizlerden gelen sorular ve istekler doğrultusunda, yeni hizmetimiz olan, ChargeBox Cep Telefonu Şarj İstasyonu Kiralama hizmetimizi de sizlere sunuyoruz. 

ChargeBox Cep telefonu şarj istasyonu kiralama hizmeti nasıl işliyor? Bu karlı sektöre yatırım yapmak isteyen fakat, hem işletme hem de işletme alanı ile ilgili olarak bilgi sahibi olmayan ya da bilgi sahibi olmasına rağmen işletme alanı bulamayan yatırımcılarımız için, ön anlaşmaların imzalandığı AVM, cafe, bar, restaurant, otogar, havalimanı vb alanlardan size ve lokasyonunuza yakın olanları ve şartlarını siz değerli yatırımcılarımıza sunuyoruz. Sizin de onayladığınız alanlara ChargeBox cep telefonu ve tablet şarj istasyonlarını yerleştiriyoruz. Size yalnızca kar etmek kalıyor. Detaylı bilgi için 7 gün 24 saat bizi arayabilirsiniz.

4 Comments

  1. onur
    27 Mart 2015

    Baslangic olarak aklimda birkaç yer var bunlarla ilgili izinleri ve onaylari almadan önce cihazla ilgili fiyat bilgisi almak istiyorum aylik kiralama ücreti nedir yada yillik olunca nedir ödeme sekli nasip oluyor birde cihazi satin almak durumundaki fiyat ve ödeme sekli nedir.. Sizin belirleyeceginiz yada izin aldiginiz bir rotasyonda kazanç nasip pay ediliyor bilgilendirme yaparsaniz sevinirim mailim acil yanitinizi bekliyorum saygilar

  2. oktay özkurt
    3 Mayıs 2015

    Sayın yetki BEDENSEL ENGELLİLERİ RAHAT YAŞATMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANIYIM,
    Derneğimize sürekli gelir sağlayıcı iş olarak bu ünitelerden faydalanmak isteriz.ünitelerinizin bilgilerini ve fiyat listelerinizi rica eder hayırlı işler dilerim.
    Saugılarımla,
    Oktay Özkurt
    Genel başkan

  3. gokhan
    22 Temmuz 2015

    fiyatları alabilirmiyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir