Sepet (0) Kapat

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Return to shop

Home Blog Bizden Haberler Restaurant, cafe ve barlar için masa üstü şarj ünitesi

Restaurant, cafe ve barlar için masa üstü şarj ünitesi

Cep telefonu ve tablet şarj istasyonu üretimi konusunda sektöre şekil vermeye devam eden ChargeBox, restaurant,  cafe ve bar gibi yoğun misafir ağırlayan alanlar için özel olarak tasarlanan yepyeni masa üstü şarj ünitesi modelleriyle hizmetinizde.

CBD-04 Masaüstü şarj istasyonunu incelemek için tıklayınız…

masa üstü şarj istasyonu CBD-04
masa üstü şarj istasyonu CBD-04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yüksek şarj kapasitesiyle gün boyu ağırladığınız tüm misafirlerinizin cep telefonu şarj ihtiyaçlarını, ücretsiz ve masalarından kalkmadan çözüme kavuşturan ChargeBox Masa Üstü Şarj Üniteleri ile müşterilerinize hem mükemmel bir hizmet sunacak hem de katma değerli bir servisi daha kurumsal kimliğinize eklemiş olacaksınız.

Ayrıntılı bilgi ve merak ettikleriniz için, 7 gün 24 saat 0 232 332 04 56 nolu hattan bize ulaşabilirsiniz…

4 Comments

  1. Ahmet Yılmaz
    19 Eylül 2015

    Cep telefonu şarj otomatı fiyatları ve teknik özelliklerini öğrenmek istiyorum. Şarj istasyonlarının fiyatlarını etkileyen bileşenlerininde ayrı ayrı fiyatlarını iletirseniz memnun olurum.

    • ChargeBox
      20 Eylül 2015

      Ahmet Bey, merhaba.

      Gerek cep telefonu şarj otomatları gerekse şarj istasyonu olarak adlandırılan ürünlerimiz ile ilgilenmiş olmanız bizi gerçekten mutlu etti.

      Fakat ihtiyacınızı tam olarak belirleyebilmek adına, eposta adresiniz üzerinden de sorduğumuz soruları buradan yenilemek istiyorum. Öncelikle cafe-bar ve restaurant gibi alanlarda müşterilerimize katma değerli bir hizmet daha sunmak için üretmiş olduğumuz masa üstü şarj istasyonu sayfasından bu yorumu aldığımızdan, ihtiyacınızın masa üstü bir çözüm mü yoksa kiosk şeklinde bir cep telefonu şarj istasyonu mu olduğunu anlayamadık.

      Bu soruyu yanıtlayarak bizlere yardımcı olursanız çok memnun olacağız.

      Saygılarımızla
      ChargeBox.com.tr

  2. Mustafa Doğdu
    27 Ekim 2015

    Merhaba, İzmir’de işlemekte olduğumuz, 1 adet 500 m2, 1 adet 600 m2 cafe&restaurant işletmemiz bulunmaktadır. Bu işletmelerimizde müşterilerimizin hizmetine sunmak üzere masa üstü şarj cihazlarına ihtiyacımız var. Modeller, teknik bilgileri ve fiyatları hakkında bilgilendirirseniz seviniriz. İyi çalışmalar.

  3. Oğuzhan
    24 Aralık 2015

    İyi günler sarj ünitesi satısı yapmaktamısınız ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir