Sepet (0) Kapat

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

Return to shop

Home Blog ChargeBox® basında ChargeBox® artık Türkiye' de Hürriyet Teknoloji

ChargeBox® artık Türkiye’ de Hürriyet Teknoloji

 

 

 

 

 

 

 

chargebox-cep-telefonu-tablet-sarj-unitesi ChargeBox® Cep telefonu ve tablet şarj üniteleri hakkında Hürriyet gazetesinde çıkan haber;

 

    Yurtdışında yaygın bir kullanım ağına sahip olan; cep telefonu, iPod ve PDA’leri şarj eden “ChargeBox” mobil telefon şarj cihazları artık Türkiye’de.

 

Yeni teknolojiler, elektronik cihazların işlevselliğini arttırırken pil ömrünü kısaltıyor. Yapılan tarafsız bir araştırma, son bir ay içinde yaşı otuzun altında cep telefonu kullanıcılarının %61’nin dışarıdayken cep telefonlarının şarjlarının bittiğini, yine aynı yaş gurubundaki kullanıcıların %48’inin de şarjlarının biteceği korkusuyla telefonlarının bazı özelliklerini kullanamadıklarını gösteriyor.

Bu veriler ve cep telefonu kullanımının günlük hayattaki öneminden yola çıkarak geliştirilen ChargeBox, cep telefonu, iPod ve PDA gibi aygıtları kilitli bir gözün içinde güvenli bir şekilde şarj etmeninizi sağlayan bir makine.

20 dakikalık kullanım ücreti 1TL olan ChargeBox, para ile kullanılabiliyor.

Şu anda İstanbul’da; Amerikan Hastanesi, Memorial Hastanesi, Dünya Göz Hastaneleri, Şifa Hastaneleri ile Akmerkez, AFM gibi alışveriş merkezleri ve bazı cafe ve restoranlarda Chargebox Üniteleri tüketicilerin kullanımına sunuldu.

1 Comment

  1. Celil
    14 Ağustos 2014

    Merhaba, cep telefonu şarj ünitesi olarak geçen ChargeBox isimli ürünü nasıl temin edebilirim. Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir